Winterpark & Saturday night cruise

Zaterdag 7 mei

Dag 17

Vanmorgen werd ik om 9 uur pas wakker, terwijl de rest er gewoon vroeg uit was. Kaylee en Jay lagen zelfs al in het zwembad. Er zelf maar uit gegaan om te ontbijten en ook het water maar in gegaan, goeie manier om wakker te worden.

Over 11en kwamen we het water pas uit en nadat we gedoucht en aangekleed waren hebben we en bagel gegeten en zijn naar Winterpark vertokken. We konden ons van de vorige keer een mooie route herinneren, met grote huizen, maar nu niet gezien. Het stadje stelt ook niet veel voor. Een lange straat met wat het lijkt duurdere winkels en restaurants met valet parking.

 

Kaylee moest nodig naar de wc, maar hier geen openbaar toilet te vinden. Dan maar de Starbucks in. De temperatuur was ook aan de hoge kant en de zon brandde vreselijk in het straatje. Eigenlijk waren we er gelijk wel klaar mee. In de auto en terug naar de villa. Ondereg even gestopt bij de Harley winkel aan de I 4 bij Orlando . Niks vergeleken bij de shop in Daytona, die is vele malen groter.

Thuis eten klaar gemaakt. Daarna was ieder met zijn eigen ding bezig en was ik snel het zwembad in geglipt. Had even de ruimte en rust voor mijzelf. Natuurlijk werd ik gemist en was al snel gevonden, waarna Kaylee en Jay ook de zwemkleren wisten te vinden.

Ineens was het al 19.45 en we wilden naar de optocht van de auto,s in Old Town. Snel aangekleed en daar heen gereden. Waren net op tijd langs de route om de 191 auto,s langs te zien rijden. Wat een pracht exemplaren zitten er tussen. Je ziet de bestuurders gewoon trots kijken. Kaylee en Jay vonden het mooiste van alles dat ze high five van de bestuurders kregen. Kun je ook een sport van maken om er zoveel mogelijk te krijgen.

 

Na een uur hadden we het verder wel gezien, dus op naar de villa waar het na een bak ijs weer bedtijd was voor Kaylee en Jay.

Angelique

Occupy The Ballot Les blogs Surfers Paradise Accommodation and Hotels Real Estate Investing Travel Pass Property Search Mobile Drug Treatment Group Institute For World Justice Online Dating Blog Education Codes Early Education and Development Get a Home Improvement Security Check Dominoes Stars Homework Center The Motivator The Travel Group Casino Member Travel Advantage Family Taekwondo Silver Motel Secure My Network Insurance for Europe Healthy Cook Recipes Baltimore Marketing Health News Articles The Village College Make Money Online Education Media Auto Insurance caribbeanredcross.com Touch Love Flexible Offices Forum Business Medical Clinic Travel Service Herbal Treatment Programs and Service for Business Market Leadership Broadcasting System New Fashion Show Home Design Personal Finance Importance of Education Home and Garden Online Dating Tips Business Creation and Development Mechanical Engineering Business Services Home Improvement and Furniture Business and Marketing Layanan Home Insurance Communications International Get Girls Health Care Autism