Aquatica, and Finally the Uggs arrived!!

Maandag 9 mei

Dag 19

Vanmorgen stond als laatste van de parken Aquatica op het programma. Niet echt mijn favoriet, want als ik ergens een hekel aan heb, dan zijn het openbare zwembaden en glijbanen. Heb mezelf dus van te voren goed op moeten laden om mee te gaan.

untitled

We waren er om 10 uur en hebben ons omgekleed, locker gehuurd en een plekje in de schaduw opgezocht. Kaylee wilde alleen het park door, dus die was direct verdwenen. Samen met Jay en Anthonie ben ik naar de Lazy River gegaan, dit klonk me nog wel aantrekkelijk in de oren. Met de wijsheid van Teleton in mijn gedachten heb ik geprobeerd om in 1x en op mijn elegants in de tube te komen. Geloof dat het aardig gelukt is. Samen met Jay zat ik in een dubbele band. Anthonie achter ons aan en die wist ons nog net een duwtje te geven zodat we onder de waterval kwamen, heel fijn.

aqua

Daarna ging Anthonie met Jay in een grote band van de glijbaan. Daar wachtend kwam Kaylee er ook net aan. Toen we met zijn 4en waren zijn we met Life Jacket om in de andere Lazy River gegaan. Jay vind het allemaal nog wat eng en heeft mij bij de hand. Ineens komen we in een sterke stroming en een muurtje recht voor ons. De stroming zorgde ervoor dat we allebei aan een andere kant van de muur terecht kwamen, dus moest ik hem los laten. Aan het eind van het kleine muurtje kwamen we elkaar weer tegen. Hij heeft me daarna stevig vast gehouden.

AquaticaRoaScene

Na nog wat andere dingen vonden we het genoeg. Het was ook niet meer mogelijk om zonder slippers te lopen, want de vloer was gloeiend heet met een temperatuur van ruim 35 graden. Uiteindelijk viel het allemaal wel mee met het zwemmen, ook al was het behoorlijk druk. Even douchen in de kleedkamers en op naar de Mac, want de lekkere trek begon op te spelen.

aquatica

De middag zolang deze nog duurde in de villa door gebracht. Om 5 uur zij we naar de Florida Mall gereden waar ondertussen de Uggs van Kaylee eindelijk bezorgd waren. Dit was dus de 1e missie, daarna in de Foodcourt mie met kip gegeten. Kaylee zat helemaal te glimmen met de tas van de The Walking Company stevig tegen zich aan. Stel je voor dat de Uggs uit zichzelf al gingen lopen!

 

Daarna wilde ze nog naar een winkeltje met allemaal shirtjes. Het Passen duurde weer even, maar uiteindelijk is ze weer goed geslaagd. Ik wilde nog naar Macy’s. Had daar van de week een broek gepast, maar weer terug gehangen, waar ik later weer spijt van had. Nu hing hij er nog en met today’s price ging er $20 af. Zou mijn wachten nu eindelijk eens beloond zijn?

In de villa nog even lekker bijgekomen met een bakje Oreo ijs. Weer geen verkeerde dag vandaag, oftewel we blijven genieten.

Angelique

Occupy The Ballot Les blogs Surfers Paradise Accommodation and Hotels Real Estate Investing Travel Pass Property Search Mobile Drug Treatment Group Institute For World Justice Online Dating Blog Education Codes Early Education and Development Get a Home Improvement Security Check Dominoes Stars Homework Center The Motivator The Travel Group Casino Member Travel Advantage Family Taekwondo Silver Motel Secure My Network Insurance for Europe Healthy Cook Recipes Baltimore Marketing Health News Articles The Village College Make Money Online Education Media Auto Insurance caribbeanredcross.com Touch Love Flexible Offices Forum Business Medical Clinic Travel Service Herbal Treatment Programs and Service for Business Market Leadership Broadcasting System New Fashion Show Home Design Personal Finance Importance of Education Home and Garden Online Dating Tips Business Creation and Development Mechanical Engineering Business Services Home Improvement and Furniture Business and Marketing Layanan Home Insurance Communications International Get Girls Health Care Autism