BESMET OF NIET?

Donderdag 6 mei

Dag 16

Vanmorgen om 8.30 waren we al weer bij Universal Studios. Als 1e naar Shrek, ook al stond Jay niet te popelen. Hij wist zich nog te herinneren dat er een spin in voor kwam en dat je dan gekriebel langs je benen voelde. Ongelooflijk dat hij dat nog wist. Hem toch over gehaald om mee te gaan en dat hij zijn benen op mijn schoot mocht leggen. Oke dan. Toen de spin voorbij was kon hij er van genieten. Uit de attractie mistten we Shrek en Donkey , die stonden normaal bij de uitgang. Was altijd leuk voor vermaak.

Op naar de nieuwe achtbaan. Geen wachttijd dus Anthonie en Kaylee waren er zo uit. Kaylee vond het zo mooi, dat ze gelijk weer wilde. In de rij bleek dat er een storing was en kwam ze er uit. De storing heeft uren geduurd. Helaas voor haar toen we er weer langs kwamen deed hij het net pas en wilde ik niet meer dat ze er in ging. Stel je voor dat ze als enige van ons erin zit en er gaat iets mis. Blijf dan maar veilig bij ons.

 

Bij elke attractie konden we eigenlijk zo door lopen, scheelt een hoop tijd. Terwijl we naar de kids attracties liepen begon het te regenen. Even gescholen en toen het droog was snel naar Woody Woodpecker, want daar wilde Jay graag in. We gingen samen met Kaylee, maar die vond er niks aan. Gaat liever in de heftigere dingen. Jay wilde gelijk nog een keer en eigenlijk nog een keer, maar toen vond ik het genoeg.

 

De water attractie hebben we maar over geslagen. Jammer voor Kaylee en Jay, maar het was niet echt zulk weer dat het lekker was om kledder nat te worden. Onderweg nog Twister en de Mummy gedaan door Anthonie en Kaylee en toen vonden we het weer genoeg, we hadden ook alles gehad.

 

Daarna moesten we nog naar de Premium Outlet. Van de winter had Kaylee laarzen lijkend op Ugg’s en zei ik altijd uggly Uggs. Nu had ik in de Outlet eigenlijk wel mooie laarzen gezien, maar wilde er eigenlijk niet aan toe geven. Naar mate de tijd verstrijkt en we ondertussen nog een paar keer langs waren gelopen had ik besloten dat ik ze toch wel wilde hebben. Gelukkig hadden ze nog genoeg in mijn maat staan. Heb er verschillende aan gepast, maar uiteindelijk en paar gekozen. Ik vond de blauwe erg mooi. Zegt Anthonie normaal “heb je nu al weer zwart”, nu snapte hij niet dat ik geen zwarte nam. Mannen! Je snapt natuurlijk wel dat het de blauwe zijn geworden. Zou ik er nu mee besmet zijn en elk jaar nieuwe willen?

Big_2010112102724Ugg%20Boots%20Delaine%20Style%20Blue%2002

Helaas voor Kaylee was de levering van de Ugg’s nog niet gelukt. Komen waarschijnlijk pas maandag. Het heeft wat voeten in aarde voor zij ze heeft, maar gelukkig zijn we er op tijd me begonnen.

Vanavond even bij Old Town wezen kijken. Stonden weinig auto,s. Morgenavond in het donker nog maar eens terug en misschien staan er dan ook meer. Wat er stond was wel mooi.

Angelique

@ Danielle, Ik heb een nieuw horloge gekregen (dat was het cadeau)

@ SasEs, Jammer van Cheeta Hunt, had graag een ritje gemaakt.

@ Rick, Lekker he, wij kunnen weer genieten van jullie reisverslag als je hier in de villa zitten.

Occupy The Ballot Les blogs Surfers Paradise Accommodation and Hotels Real Estate Investing Travel Pass Property Search Mobile Drug Treatment Group Institute For World Justice Online Dating Blog Education Codes Early Education and Development Get a Home Improvement Security Check Dominoes Stars Homework Center The Motivator The Travel Group Casino Member Travel Advantage Family Taekwondo Silver Motel Secure My Network Insurance for Europe Healthy Cook Recipes Baltimore Marketing Health News Articles The Village College Make Money Online Education Media Auto Insurance caribbeanredcross.com Touch Love Flexible Offices Forum Business Medical Clinic Travel Service Herbal Treatment Programs and Service for Business Market Leadership Broadcasting System New Fashion Show Home Design Personal Finance Importance of Education Home and Garden Online Dating Tips Business Creation and Development Mechanical Engineering Business Services Home Improvement and Furniture Business and Marketing Layanan Home Insurance Communications International Get Girls Health Care Autism