Relaxdag 2

Dag 11

Zondag 1 Mei 2011.

Vannacht kwam Jay 1x dat hij niet kon slapen. Op het moment dat hij bij ons in bed kroop was hij vertrokken. Na een uur waarin ik wakker lag heb ik hem maar naar zijn eigen bed gedaan. Daarna was het de beurt aan Kaylee om te komen. Gisteren leek ze al wat van uitslag te hebben en vannacht was haar hand helemaal dik en rood en een stuk van haar pols. Het jeukte erg, dus die kon ook niet slapen .

Vanmorgen om 9.30 belde Lee al om te vertellen hoezeer het hem speet dat de pool het niet deed en dat hij gebeld had en er vandaag nog iemand komt. Hij vond het ook niet kloppen dat er gisteren verder geen actie was ondernomen.

ugg-bailey-button-boots-chocolate

Anthonie en Kaylee hebben ondertussen Uggs voor Kaylee besteld bij de Walking Company. In elke winkel die Uggs hadden moesten we naar binnen, maar het was eigenlijk niet wat Kaylee zocht. Nu online hadden ze hem wel en er was nog maar 1 paar leverbaar in haar maat. Ja, die kunnen we niet laten schieten en als het goed is worden ze dinsdag geleverd. Hoe blij kun je een kind maken? Heel blij dus, haha

super-target-450x300

Nadat we aangekleed waren eerst naar de Super Target naar de Pharmacy voor Kaylee dit keer. Ging gelukkig net open toen wij er aan kwamen. Een zalf werd ons aan geraden omdat ze van pillen wel eens duf zou kunnen worden. Zalf genomen en er in de winkel gelijk wat opgesmeerd. Het verzachtte gelijk natuurlijk. Later zagen we dat ze waarschijnlijk geprikt is door een insect en deze allergische reactie is ontstaan. Ach, zo blijven we bezig met de zieken. Gelukkig gaat het met Jay een stuk beter en nu met Kaylee ook.

 

Van daar uit zijn we naar Celebration gereden. Er was en markt, daar even over heen gelopen en wat rond gelopen in de omgeving. Blijft toch een prachtige, stille omgeving. Later in de auto nog verder gereden zodat we ook de heel grote huizen konden zien. Jay vond het toch wel erg vies dat er allemaal sexende vliegen om de auto heen zaten. (lovebugs).

lovebugs_jpg_1285717090

Rond 2 uur terug in de villa waar de pool het inderdaad weer deed. Gelijk maar een duik genomen en wat in de zon gelegen. Wat een vakantie gevoel als je om je heen kijkt. Heerlijk weer, drankje en hapje erbij en de dag kan niet meer stuk.

Om 16uur kreeg Jay al honger, we hadden ook niet veel gegeten. Allemaal in de kleren en op naar CICI’s Pizza. Ook al stond het nergens aan gegeven , de kids eat free card was gewoon geldig. Kindermenu was eigenlijk tot 10 jaar, maar Kaylee mocht toch gratis eten. Prijs $16,85 . En daarvoor konden we voor,hoofd en nagerecht nemen. Het is niet uitgebreid, maar we hebben toch lekker gegeten.

5388583445_0d514b41e7

Nog even naar de Walmart wat dingen gekocht en op naar de villa. Weer een dag voorbij, helaas. Morgen gaan we als het goed is naar Seaworld! We zien het wel!

Angelique

Occupy The Ballot Les blogs Surfers Paradise Accommodation and Hotels Real Estate Investing Travel Pass Property Search Mobile Drug Treatment Group Institute For World Justice Online Dating Blog Education Codes Early Education and Development Get a Home Improvement Security Check Dominoes Stars Homework Center The Motivator The Travel Group Casino Member Travel Advantage Family Taekwondo Silver Motel Secure My Network Insurance for Europe Healthy Cook Recipes Baltimore Marketing Health News Articles The Village College Make Money Online Education Media Auto Insurance caribbeanredcross.com Touch Love Flexible Offices Forum Business Medical Clinic Travel Service Herbal Treatment Programs and Service for Business Market Leadership Broadcasting System New Fashion Show Home Design Personal Finance Importance of Education Home and Garden Online Dating Tips Business Creation and Development Mechanical Engineering Business Services Home Improvement and Furniture Business and Marketing Layanan Home Insurance Communications International Get Girls Health Care Autism