Welcome to Miami

 

Dag 5

Maandag 25 april

Vanmorgen om 8 uur stonden we bepakt en bezakt bij de auto voor onze reis naar Miami. Terwijl Anthonie de Navigon aan het instellen was bedacht ik me dat ik de hagelslag in de kamer had laten staan. Dus snel terug want een vakantie zonder Venz dat kan niet. Als 1e bij de Publix om de hoek gestopt voor Italian bread en bagels gekocht en dat onderweg opgegeten.

We hadden de route door de Everglades genomen. Onderweg hadden ze een soort uitkijkposten neer gezet ( tenminste, wij hadden het nooit eerder gezien), dus even gestopt om naar de gators te kijken. Er lagen er genoeg. Ook zagen we een paar dode langs de kant liggen , gieren die vochten om een prooi en een gazelle die over wilde steken, veel roofvogels in de lucht. Genoeg te zien dus onderweg. Ook nog langs het kleinste postkantoor van de USA gekomen. Was gesloten ivm een toiletbezoek, weet niet hoelang dat er al op stond, of dat het daadwerkelijk zo was.

 

Aangekomen in Miami zijn we eerst naar het Holocoast Memorial gereden, zeer indrukwekkend om te zien. Kaylee vond het helemaal niets, want dan ging ze daar over dromen.

Daarna richting Lincoln Road gereden en naar South Beach gelopen, onderweg de shop van Miami Inkt nog gezien en op de foto gezet, en laat nu net Yoji Harada naar buiten komen en Anthonie vroeg of hij met hem op de foto mocht wat hij ook deed, wel apart hoor zo iemand die je van de tv kent dan ook in het echt ziet.

DSC00722 DSC00721

Het was behoorlijk heet en Kaylee liep te klagen dat ze zo liep te zweten. Ja, welkom in Miami. Bij Jay liep ook het zweet over zijn neus. Het was ook werkelijk bloed heet.

Nadat we het gezien hadden zijn we naar het hotel gereden. Zo zeg, wat een hotel. Anthonie had eerst de auto even neer gezet aan de zijkant om in te checken. Hierna reden we naar de voorkant van het hotel. Daar aan gekomen werd aan alle kanten de deuren open getrokken en werden we welkom geheten. Hoezo over de top! Aangezien wij altijd simpele hotels hebben voel ik me hier wel wat opgelaten bij. Overal vliegen de deuren voor je open. Ze moesten eens weten dat wij er maar 70 dollar voor betaald hebben en niet de 450 die er voor staat.

Anthonie had de auto aan de overkant in de garage gezet en we konden naar de kamer. Wij prutsen met het kaartje, maar kregen de deur niet open. Er kwam gelijk al iemand aan die de beveiliging wilde roepen. Wij gekeken en bedachten toen dat het ook weleens een ander nummer kon zijn. Op naar 2 etages hoger en ja hoor, daar konden we naar binnen. Wat een super kamer. Uitzicht op zee. Voor de badkamer zit een schuifdeur en als je die open doet, dan kijk je vanuit het bad zo naar de zee. Prachtig om te zien.

Ja, wat zouden we nu gaan doen? Eigenlijk wilden we naar Bayside, maar dat was weer een behoorlijk eind rijden en eigenlijk wilden we ook wel profiteren van de luxe van het hotel. Besloten om even naar Aventura Mall te gaan en daar wat te eten in de foodcourt. Vanuit daar zijn we weer terug gereden en hebben we genoten van het zwembad en zijn nog even langs het strand gelopen.

Terug op de kamer lekker in bad en de dag is al weer en eind om. Morgen maar vroeg opstaan, zodat we nog het zwembad en de jacuzzi in kunnen. He, wat vervelend zo,n vakantie met zon, zee en strand.

Angelique

Occupy The Ballot Les blogs Surfers Paradise Accommodation and Hotels Real Estate Investing Travel Pass Property Search Mobile Drug Treatment Group Institute For World Justice Online Dating Blog Education Codes Early Education and Development Get a Home Improvement Security Check Dominoes Stars Homework Center The Motivator The Travel Group Casino Member Travel Advantage Family Taekwondo Silver Motel Secure My Network Insurance for Europe Healthy Cook Recipes Baltimore Marketing Health News Articles The Village College Make Money Online Education Media Auto Insurance caribbeanredcross.com Touch Love Flexible Offices Forum Business Medical Clinic Travel Service Herbal Treatment Programs and Service for Business Market Leadership Broadcasting System New Fashion Show Home Design Personal Finance Importance of Education Home and Garden Online Dating Tips Business Creation and Development Mechanical Engineering Business Services Home Improvement and Furniture Business and Marketing Layanan Home Insurance Communications International Get Girls Health Care Autism