A Bad Day voor de CC.

Dag 3

Zaterdag 23 April 2011.

Jetlag?.......Weer zo vroeg wakker vanochtend. Kaylee en Jay zijn ’s ochtends ook erg vroeg wakker, maar ’s avonds hebben ze nergens last van.

Nou ja de dag duurt in ieder geval lang hier en hebben we er nog iets aan. Vanochtend stonden we om 9:00 uur dus al bij het Ford en Edison Estate om dit te gaan bekijken. In 1998 zijn we hier eens een keer geweest, en ik vond het wel leuk om dit weer eens terug te zien.

 

Het weer is weer goed hier in Florida (vandaag gaf de meter in de auto 35 graden aan) en de lucht is strakblauw. Mooie foto’s kunnen maken van de huizen en omgeving van de Estate.

Na een uurtje of 2 hadden we het wel gezien en kwam Kaylee met het idee om maar eens naar de Miromar Outlets te gaan, mevrouw wilde weer shoppen!.....

365-Miromar-Outlets-Banner

We zijn in ieder geval niet voor niks gegaan want ze heeft eindelijk haar All-Stars gevonden. Ook voor Jay zijn we geslaagd, hij heeft een mooie Tommy zwembroek, Spijkerbroek, Blouse en een Vest gekocht. Ook is Angelique geslaagd bij de Esprit, en ik……………..ik heb niks, ja een paar nieuwe rubbers voor mijn Oakley zonnebril, deze waren aan vervanging toe.

Ach ja mijn tijd komt nog wel, en anders maar niet! Kijken we wel weer in Nederland. Na het shoppen terug naar het hotel voor een ijsje ( heerlijke Cookies en Cream) terwijl Angelique met Kaylee en Jay aan het zwemmen is, tik ik alvast een stuk reisverslag. Even bij komen van de hitte en het shoppen. Vanavond gaan we Golden Corral eens proberen hier in Fort Myers, ben benieuwd of die ook niet is gesloten net als de Outback gisteren.

 

063008newsunpass

Ohja, heb gisteren ook nog een Sunpass sticker gekocht bij de Publix, kunnen we bij de tolplaza’s lekker doorrijden, moest wel even goed kijken hoe en wat ik allemaal in moest vullen, maar op het Florida forum stond alles goed vermeld! Bedankt hiervoor!

Groeten en een fijn Paasweekend!

Anthonie

 

Update…..

Ja, en dan schrijft en zegt hij zo mooi dat zijn tijd nog wel komt, maar we moesten er toch weer op uit aan het eind van de middag. Eerst naar Tanger Outlet, waar Tommy zat en Anthonie dus zijn slag kon slaan. Heeft daar verschillende dingen gekocht.

crocs-at-tanger-outlets-fort-myers-florida-2

Jay was nog op jacht naar schoenen. We hadden zijn winterschoenen in Tampa al weg gedaan en zijn sandalen van vorig jaar tevoorschijn gehaald. Helaas waren zijn voeten zo gegroeid, dat zijn teen op het randje zweefde. Thuis hadden we de sportschoenen al weg gedaan, dus de nood was hoog. Gelukkig kwamen we nu Rack Room Shoes tegen en hadden ze zijn maat van sportschoenen. Jay gelukkig. Aangezien het 2e paar met 50% korting was hebben we gezocht naar sandalen en ook nog gevonden. Hij is er blij mee. Voor hij de sportschoenen aan kan moeten we eerst nog sokken scoren, doen we straks bij de Walmart.

 

walmart-logo

We gaan eerst eten bij Golden Coral. We hadden ons erop verheugd, maar waren bij binnen komst al verbaasd, dat je nu zelf in de drukte een plek moet zoeken. De borden en het bestek staan op allerlei plekken verzameld, waar je het zelf kunt pakken. De borden zijn nog nat van de afwas, dus lekker fris zeggen we dan maar. Alleen jammer dat we ze eerst zelf moeten afdrogen voor gebruik. Tijdens het eten was voor mij eigenlijk de lol er al af. Het smaakte wel, maar de sfeer was nergens. Het was een grote vreetschuur.

goldencorral

Snel naar de Walmart. Anthonie vond t-shirts en shorts. Kaylee had de pyama short gevonden die ze via internet al gezocht had. Jay ligt nu lekker in zijn Perry pyama(Phineas & Ferb) en is er blij mee. Nog een spijkerbroek en t shirts en niet te vergeten sokken voor Jay. Volgens Anthonie en slechte dag voor de cc. Ach, doen we morgen een dagje rustig, de winkels zijn toch gesloten, haha

Angelique

Perry-as-Agent-P-phineas-and-ferb-3677082-400-300

Occupy The Ballot Les blogs Surfers Paradise Accommodation and Hotels Real Estate Investing Travel Pass Property Search Mobile Drug Treatment Group Institute For World Justice Online Dating Blog Education Codes Early Education and Development Get a Home Improvement Security Check Dominoes Stars Homework Center The Motivator The Travel Group Casino Member Travel Advantage Family Taekwondo Silver Motel Secure My Network Insurance for Europe Healthy Cook Recipes Baltimore Marketing Health News Articles The Village College Make Money Online Education Media Auto Insurance caribbeanredcross.com Touch Love Flexible Offices Forum Business Medical Clinic Travel Service Herbal Treatment Programs and Service for Business Market Leadership Broadcasting System New Fashion Show Home Design Personal Finance Importance of Education Home and Garden Online Dating Tips Business Creation and Development Mechanical Engineering Business Services Home Improvement and Furniture Business and Marketing Layanan Home Insurance Communications International Get Girls Health Care Autism